Kota Bahru.

Josses... Tack for alla grattis! Annu mer varme har borta i Malaysia.
Forutom att bada och sola hela dagen sa fick jag frukost pa verandan, en hemskt fin sjal samt middag pa stranden bestaende av haj och lite annat smatt och gott. Inte helt fel med andra ord.

Och nu har vi alltsa lamnat underbara Perhentian och kommit till Kota Bahru, en liten stad nara gransen till Thailand. Alldeles just checkade vi in pa ett Guest House som sa sig ha billiga rum med AC, tvatt och turistinformation. Men, som sa manga andra ganger ar ingenting som man forestallt sig och vi hamnade i ett sjukt billigt, men pyttelitet och varmt rum med flakt samt ett diffust pekfinger att det kan ligga en tvatt nanstans ditat (som forstas ar stangd eftersom det ar fredag och vi ar omgivna av muslimer). Dessutom kunde de knappt nan engelska sa vi fick ingen vidare information om hur vi ska ta oss till Thailand, forutom nagra stapplande ord: Politic.. No good for you... Thailand, Malaysia you know... Not so good.

Sa vi letade reda pa det har internetcafet, det billigaste i varldshistorien ungefar, och sitter och gor inte sa mycket istallet. Det blir sa krangligt nar saker och ting ska krangla. Vi far se hur det blir helt enkelt. Det ar nog ingen ide att jag borjar lasa om det och soka pa Google i alla fall, jag drabbas sa latt av alla mojliga sjukdomar da och kommer formodligen upptacka att just pa den har platsen dar jag sitter, ar det valdigt, valdigt farligt att befinna sig.

I ovrigt mar vi ratt fint. Johan har haft lite feber upp och ner, troligen smittad av min racer-forkylning fran forra veckan. Det kan ju i och for sig ocksa vara dengue-feber vi har, eller malaria, varan-influensa, solsting, sandloppsinflammation eller nat annat livshotande. Med tanke pa alla myggbett finns det sakert en viss risk for nagot av det tidigare namnda.

Hur som helst, ni lar marka nar vi vet mer om saker och ting. Vi gor inget dumt.
 
Puss&kram
Joanna

Kommentarer
Postat av: Anonyme

Den där hajmiddagen var väldigt olaglig, om det är någon som bryr sig...

2009-05-01 @ 20:23:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0