Hua Hin.


Det har hant en del sen sist!
  Som sagt var jag pa thai foot massage - och VILKEN UPPLEVELSE! Det var bland det basta nagonsin. Fantastiskt duktig var hon. Jag hade forvantat mig lite fotmassage en timme, till ett varde av ca 40 kr (jag vet, det ar sjukt). Men detta var nagot helt annat. Hon borjade med att tvatta fotterna (kandes lite knappt, men bara det var vart en femtiolapp) och den kommande timmen hade hon varit fran tarna och anda upp till huvudet. Hela benen, lite pa ryggen, nacken, huvudet, mellan ogonbrynen (!). Och det var inte bara lite klam har och dar, hon drog och slet, knackte allt som kan knackas och ja, ni fattar. Under tiden blaste flaktar och klassisk thailandsk musik spelades. Det t o m luktade gott och sa avslutades det hela med en kopp te.

Sen gick vi lite pa Khao San Road, drack watermelon shake, hamtade vara tunga vaskor, kopte falafel och hoppade pa en tuktuk mot tagstationen. Och ja, fram kom vi ju. Och kul var det.
   Pa tagstationen vantade vi i en och en halv timme, letade toaletter, var med om stromavbrott osv. Taget paminde lite om filmer man ser fran andra varldskriget, men det var ratt skona saten i alla fall!
    Vi trodde att resan skulle ta tre timmar, pa biljetten stod det fyra och i verkligheten var vi fullstandigt slut nar vi gick av i Hua Hin, fem och en halv timme senare. En liten man med de starkaste vader jag sett, tog oss pa cykel till ett lyxigt guesthouse pa Lyckliga Gatan, Karleken. Fullt av svenskar forstas. Dyrt som tusan. Sa vi cyklade vidare och kom till Kings Home, dar vi nu bor. Ni kan inte forestalla er vad det ar for stalle. Grejen ar att vi bor hemma hos King (en enormt overviktig hollandare med liite for hoga tankar om sig sjalv, med tanke pa smeknamnet) och hans familj. Vart sovrum ar mittemot deras och pa overvaningen bor en kvinna vi annu inte sett, med sin fyra dagars-bebis, samt en svensk kvinna som har mycket skrammande att beratta om detta stalle. Mer information kanske kommer...
   I alla fall. Det ar en lang historia, som jag garna kan beratta om sen. Kort sagt ar Hua Hin fullt av aldre vasterlandska man och sma thailandskor. Inget for oss, vi ska vidare imorgon.

Nu ska jag ga och leta reda pa Johan, han blev just jatteirriterad av nagon anledning (= snuset ar slut nu) men det ska vi nog kunna ordna upp med ett svalkande dopp i Kings lilla pool har utanfor.

(Den har datorn ar fruktansvart seg, annars skulle ni fa se bilder pa allt. Men det far bli en annan gang, har ar for svettigt.)

Ta hand om er och tack for alla mysiga kommentarer!

Puss&kram
Joanna

Kommentarer
Postat av: Ilona Bredenberg

Hej!



vad härligt det låter och upplevelserikt att få komma lite närmare in på "vardagen" i landet. Då får man med sig mycket.

Kram kram Ilona

2009-03-05 @ 11:06:04
Postat av: Postat av mormor

Det har snöat i natt.Morfar måste ploga.Det är bra

att ni får höra det så att ni uppskattar det väder ni har.Ha det så bra önskar Mormor o Morfar.

2009-03-10 @ 11:45:10
Postat av: Susann

Tycker mycket om det du skrev! Spännande att se en del schyssta saker och inte endast det vanliga grejerna som man kan se om hela tiden. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0